NEWS & TRENDS July 24, 2018

ATHENS

IS THE NEW DESTINATION

OF ARIA HOTELS

words by Mina Bagiota

Την είσοδό τους στην ξενοδοχειακή σκηνή της Αθήνας κάνουν τα Aria Hotels, το φετινό καλοκαίρι. Η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα, όπως η Κρήτη, οι Κυκλάδες, η Ήπειρος και σύντομα και η Πελοπόννησος, επεκτείνεται και στην Αθήνα με τις Troulanda Acropolis Suites στο Σύνταγμα και την Aria Plaka Residence στην Πλάκα. Πρόκειται για δύο εκπληκτικά ακίνητα, στο κέντρο της πρωτεύουσας, που ήδη έχουν ανοίξει τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους πρώτους επισκέπτες.

Troulanda Acropolis Suites

Troulanda Acropolis Suites

Οι Troulanda Acropolis Suites βρίσκονται στην οδό Ερμού, μόλις λίγα βήματα από την πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για δύο ανεξάρτητες πλήρως ανακαινισμένες γειτονικές σουίτες, στον 9ο και ανώτερο όροφο του κτιρίου, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως δύο άτομα η κάθε μία. Αποτελούν ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή μεγαλύτερες παρέες και οικογένειες και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και, φυσικά, μοναδική θέα στην Ακρόπολη.
Η κάθε μία είναι 70 τ.μ., ενώ αναπτύσσονται σε ενιαίο χώρο και διαθέτουν από ένα υπνοδωμάτιo, άνετο καθιστικό και μοντέρνα τραπεζαρία σε στιλ μπαρ καθώς επίσης και κουζινάκι, ένα μπάνιο και παράθυρα σε όλη την έκταση του τοίχου με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και την Αθήνα.

Aria Plaka Residence

Aria Plaka Residence

Η Aria Plaka Residence βρίσκεται, στον αρχαιότερο δρόμο της Αθήνας, στην οδό Τριπόδων, στην καρδιά της Πλάκας, σε μία από τις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη. Είναι μία νεοκλασική αυτόνομη κατοικία 100 τ.μ., που μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα και έχει ανακαινιστεί από τον όμιλο των Aria Hotels με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και στην πολιτιστική κληρονομιά της. Προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή μεγαλύτερες παρέες και οικογένειες. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, άνετο καθιστικό και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο καθώς επίσης και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο μπάνια και ταράτσα με μοναδική θέα στην Ακρόπολη.