NEWS & TRENDS 13 Φεβρουαρίου, 2017

VALENTINE’S DAY

or VALENTINE’S WEEKEND?

words by Mina Bagiota

Ο έρωτας πρέπει να γιορτάζεται με κάθε ευκαιρία. Ειδικότερα δε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιβάλλεται. Το Minaluxuryhotels συγκέντρωσε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις εντός και εκτός Αθηνών για να αποδράσετε με το έτερον σας ήμισυ και να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο, μία διανυκτέρευση σε ένα ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο ή ένα ερωτικό weekend, ξαναζωντανεύοντας τη σχέση σας!

Hilton Αθηνών

Το ξενοδοχείο Hilton δίνει πολλές επιλογές. Ένα ρομαντικό δείπνο, μία διανυκτέρευση, ένα spa ή… και τα τρία μαζί για μία ολοκληρωμένη ρομαντική εμπειρία που θα σας μείνει πραγματικά αλησμόνητη.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε δίκλινο δωμάτιο με τιμές που ξεκινούν από 149 ευρώ με πρωινό. Ενώ, ο μπουφές του Βυζαντινού θα υποδεχτεί τους ερωτευμένους με στρείδια, γαρίδες, μοσχαρίσιο φιλέτο με ψητά σπαράγγια, σολομό με κριθαράκι και σαφράν, χοιρινό μενταγιόν με ολικής αλέσεως μουστάρδα κ.α. Λαχταριστές εκπλήξεις, όμως επιφυλάσσει και ο μπουφές τω γλυκών, όπως τρούφες, τούρτα με γκανάς σοκολάτας, μους λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους, αχλάδια ποσέ με σος σοκολάτας, πάβλοβα με άγρια μούρα, spicy μους σοκολάτας και σιντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε τις φρέσκες φράουλες!
Την ίδια ημέρα, στο Galaxy Bar & Restaurant ο executive chef Κώστας Αθανασίου προτείνει ένα gourmet μενού 6 πιάτων που περιλαμβάνει σαλάτα, ορεκτικά, σορμπέ, κυρίως πιάτο κι επιδόρπιο. Κανονική ιεροτελεστία αν στο δείπνο προσθέσει κανείς και την πανοραμική θέα στη φωτισμένη Αθήνα.
Η Valentine’s εμπειρία στο Hilton ολοκληρώνεται με ένα από τα πακέτα ευεξίας και ομορφιάς του Hiltonia Spa: “Spoil her”, “Adore him” ή “So Happy Together”, ένα χαλαρωτικό μασάζ που μπορείτε ν’ απολαύσετε και οι δύο ταυτόχρονα.

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2107281100 (διαμονή), 2107281400 (Βυζαντινό), 2107281402 (Galaxy), 2107281801 (Hiltonia Spa) ή επισκεφτείτε το www.hiltonathens.gr.

Saint George Lycabettus

Στο πολυβραβευμένο εστιατόριο «La Suite Lounge» στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό έως και τα νησιά του Σαρωνικού, το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου, μπορείτε να ζήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι tete a tete με τον/την αγαπημένο/η σας. Φυσικά, η βραδιά, μπορεί να μην τελειώσει εκεί και να ολοκληρωθεί σε κάποιο από τα όμορφα δωμάτια ή τις σουίτες του ξενοδοχείου. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
Valentines Menu: 80 ευρώ κατ’ άτομο
Διανυκτέρευση σε δίκλινο εξωτερικό & πρωινό: 120 ευρώ
Aegeo Spa Valentines Special: 60 ευρώ κατ’άτομο

Valentines Romantic Package (το οποίο περιλαμβάνει ρομαντικό δείπνο για 2 στο La Suite Lounge και διανυκτέρευση σε εξωτερικό δωμάτιο & πρωινό): 220 ευρώ

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 7416000.

Wyndham Grand Athens

Με το σύνθημα «Above all Love», το νέο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στο εντυπωσιακό “Above” Roof Top Bar Restaurant στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη θάλασσα.
Εκεί μπορείτε να απολαύστε ένα εμπνευσμένο μενού 4 πιάτων από τον διακεκριμένο Chef Κώστα Νάνο και μοναδικά cocktails από τον έμπειρο mixologist μπάρμαν που σε συνδυασμό με το ξεχωριστό service του ξενοδοχείου, υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία. Κεριά, ατμοσφαιρικός φωτισμός και μουσική συνθέτουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Κατά την κράτησή σας μπορείτε να δηλώσετε τηλεφωνικά το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι το οποίο θέλετε να αφιερώσετε εκείνη την βραδιά στο έτερον ήμισυ, ώστε να συμπεριληφθεί στην Love music play list του εστιατορίου.

Valentine’s menu

Τιμή κατ’ άτομο: 55 ευρώ

Special Valentine’s Package

Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα από τα μοντέρνα, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Wyndham Grand Athens, το ξενοδοχείο παρέχει ένα Special Valentine’s Package από 180 ευρώ, που περιλαμβάνει:
• Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στην πόλη
• Πλούσιο πρωϊνό μπουφέ για 2 άτομα
• Ρομαντικό δείπνο και erotic cocktail για 2 άτομα στο Above Roof Top Bar Restaurant (δεν περιλαμβάνονται επιπλέον καταναλώσεις σε ποτά)
• Χρήση του γυμναστηρίου
• Early check-in ή late check-out κατόπιν συνεννόησης

Για κρατήσεις στο εστιατόριο ή για διαμονή επικοινωνήστε στο 216 8009900 ή στο email: reservations@wyndhamgrandathens.com.

Ξενοδοχεία ομίλου Διβάνη

Ρομαντικές αποδράσεις είτε στην καρδιά της Αθήνας, στο Divani Caravel Hotel, είτε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στο Divani Caravel Hotel και Divani Apollon Palace & Thalasso προτείνει και ο όμιλος Διβάνη.

Divani Caravel Hotel

Στο κέντρο της Αθήνας, το Divani Caravel Hotel σας προσκαλεί να κάνετε μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα και να περάσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια σας καλωσορίζουν στα άνετα και καλαίσθητα δωμάτια, ενώ ένα υπέροχο μενού περιμένει να το γευτείτε στο ατμοσφαιρικό Brown’s Bar Restaurant. Επιπλέον, ζήστε την εμπειρία μιας αναζωογονητικής θεραπείας spa με θέα την Αθήνα και χαλαρώστε κάνοντας late check out μέχρι τις 17.00.

Πακέτα Προσφοράς
• Δίκλινο Superior 150 ευρώ / Σουίτα 280 ευρώ (Το πακέτο διαμονής ισχύει από 13-15/2/2017)
• Δείπνο: 52 ευρώ το άτομο

Divani Apollon Palace & Thalasso
Οι λάτρεις της θάλασσας, μπορούν να γιορτάσουν τον έρωτα με θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα κάνοντας μια διήμερη απόδραση στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια θα αποτελέσουν το πιο γλυκό καλωσόρισμα στο δωμάτιο, ενώ ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο Άνεμος με εξαιρετικές γεύσεις και θέα στη θάλασσα θα γράψει τον ωραιότερο επίλογο για την ημέρα των ερωτευμένων. Εναλλακτικά, διασκεδάστε με ζωντανή μουσική στο A+D Bar συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και κρασιού. Απολαύστε μια αναλυτική́ συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του βραβευμένου spa του ξενοδοχείου και ανανεωθείτε μαζί με το ταίρι σας. Παράλληλα, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του late check out μέχρι τις 17.00 και παρατείνετε τη διαμονή σας απολαμβάνοντας ακόμα περισσότερες ρομαντικές στιγμές.

Πακέτα Προσφοράς
• Δίκλινο Superior 150 ευρώ /Σουίτα 380 ευρώ (Το πακέτο διαμονής ισχύει από 13-15/2/2017
• Δείπνο 14/2: 55 ευρώ το άτομο στο εστιατόριο Άνεμος ή ποικιλία και μισό μπουκάλι κρασί 50 ευρώ το άτομο στο A+D Bar.

The Margi Hotel

Ρομαντική διάθεση αποκτά στις 14 Φεβρουαρίου και το boutique ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας The Margi Hotel, (μέλος της Tresor Hotels) και σας προσκαλεί να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων αξιοποιώντας το ειδικό πακέτο στην τιμή των 249 ευρώ, που έχει δημιουργήσει από τις 12 έως τις 19 Φεβρουαρίου. Το πακέτο περιλαμβάνει: Διαμονή σε executive δωμάτιο για μία διανυκτέρευση, πρωινό στο δωμάτιο, ρομαντικό δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Malabar InHouse, αφρώδη οίνο στο δωμάτιο κατά την άφιξη και late check out στις 15:00 κατόπιν διαθεσιμότητας.

Electra Hotels & Resorts

Σε ερωτικούς ρυθμούς θα κινηθεί και ο όμιλος Electra Hotels & Resorts την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα καλαίσθητα ξενοδοχεία του στο κέντρο της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη θα σας υποδεχτούν με το γνωστό τραγούδι της Édith Piaf «La vie en rose» για ένα ρομαντικό δείπνο ή μία Valentine’s διανυκτέρευση, που περιλαμβάνει διαμονή, υπηρεσίες spa και άλλες παροχές.

 

Electra Metropolis Athens

Romantic dinner στο Metropolis Roof Garden
Ο executive chef Δημήτρης Μπούτσαλης έχει σχεδιάσει ένα ειδικό μενού 5 πιάτων, για µία ξεχωριστή, ρομαντική βραδιά, για εσάς και το ταίρι σας που θα θυµάστε για καιρό. Η γαστρονομική εμπειρία ολοκληρώνεται με τη θέα της φωτισμένης Ακρόπολης, που κόβει την ανάσα, αλλά και ένα ιδιαίτερο Dj Set.
Τιμή κατ’ άτοµο: 65 ευρώ

Valentine’s stay
Το ξενοδοχείο προσφέρει για το Valentine’s stay, ένα κλασικό δωμάτιο με διπλό κρεβάτι (δωρεάν αναβάθμιση σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα), διακόσµηση δωµατίου µε ροδοπέταλα και σοκολατάκια, πρωϊνό στο κρεβάτι, check out µέχρι τις 16:00, ελεύθερη χρήση πισίνας εσωτ. θερµαινόµενη, jacuzzi, sauna, steambath και γυµναστήριο, free premium Wi-Fi και spa 50 λεπτά το άτοµο.
Τιμή για 2 άτομα: 210 ευρώ

Για κρατήσεις απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 214 100 6290 ή στο electrahotels.gr.

 

Electra Hotel Athens

Stay at Suite Terra
Σαµπάνια και φρέσκα φρούτα στη σουίτα, μπαλκόνι µε θέα στην πλατεία Συντάγµατος και τον λόφο του Λυκαβηττού, διακόσµηση δωµατίου µε ροδοπέταλα, πρωϊνό στο κρεβάτι, check out µέχρι τις 16:00 και free premium Wi Fi.

Romantic dinner
Το Terra restaurant θα προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για τη βραδιά.

Valentine’s stay & romantic dinner, τιμή πακέτου: 350 ευρώ

Για κρατήσεις απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 3378000 ή στον ιστότοπο: electrahotels.gr.

 

Electra Palace Athens

Romantic dinner στο Electra Roof Garden  

Το εστιατόριο για τη συγκεκριμένη βραδιά σερβίρει ειδικά σχεδιασμένο μενού -5 πιάτων- με θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη και υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Τιμή κατ’ άτοµο: 48 ευρώ

Valentine’s stay

Το ξενοδοχείο προσφέρει για το Valentine’s stay, ένα κλασικό δωμάτιο με διπλό κρεβάτι (δωρεάν αναβάθμιση σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα), διακόσµηση δωµατίου µε ροδοπέταλα και σοκολατάκια, πρωϊνό στο κρεβάτι, check out µέχρι τις 16:00, ελεύθερη χρήση πισίνας εσωτ. θερµαινόµενη, jacuzzi, sauna, steambath και γυµναστήριο, free premium Wi-Fi και spa 50 λεπτά το άτοµο.

Τιμή για 2 άτομα: 210 ευρώ

Για κρατήσεις απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 3370000 ή στον ιστότοπο: electrahotels.gr.

 

Electra Palace Θεσσαλονίκη

Valentine’s stay
Το ξενοδοχείο προσφέρει για το Valentine’s stay, ένα κλασικό δωμάτιο με διπλό κρεβάτι (δωρεάν αναβάθμιση σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα), διακόσµηση δωµατίου µε ροδοπέταλα και σοκολατάκια, πρωϊνό στο κρεβάτι, check out µέχρι τις 16:00, ελεύθερη χρήση πισίνας εσωτ. θερµαινόµενη, jacuzzi, sauna, steambath και γυµναστήριο, free premium Wi-Fi και spa 50 λεπτά το άτοµο.
Τιμή για 2 άτομα: 200 ευρώ

Romantic dinner
Στο εστιατόριο Orizontes Roof Garden του ξενοδοχείο μπορείτε να απολαύσετε ένα ειδικά σχεδιασµένο μενού 5 πιάτων, για µία ξεχωριστή, ροµαντική βραδιά, για εσάς και το ταίρι σας που θα θυµάστε για καιρό. Η θέα στη φωτισµένη πλατεία Αριστοτέλους µε ορίζοντα τον Θερµαϊκό, αλλά και η συνοδεία ζωντανής µουσικής θα απογειώσουν το δείπνο σας.
Τιμή κατ’ άτοµο: 45 ευρώ

Για κρατήσεις απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 2310 294000 ή στον ιστότοπο: electrahotels.gr.

MYPORTOHELI Luxury Villas

Πώς θα σας φαινόταν να γιορτάσετε τον Αγιο Βαλεντίνο, στην Αργολίδα, και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι, περίπου 2 ώρες από την Αθήνα; Ακούγεται ιδανική επιλογή αν επιλέξετε μία από τις 4 πολυτελείς κατοικίες “MYPORTOHELI Luxury Villas” (3 παραθαλάσσιες: “Seascape”, “Beachfront” & “Peninsula” Villa και 1 πάνω στην πλαγιά: ”Vineyard” Villa), οι οποίες προσφέρουν μία γοητευτική απόδραση από την πόλη, στις πευκόφυτες πλαγιές του Αργολικού κόλπου. Η μοναδική αυτή εμπειρία ξεκινά στη Vineyard Villa με τη μαγευτική πανοραμική θέα ή στις βίλλες Seascape, Beachfront ή Peninsula δίπλα στη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως μια ειδυλλιακή βόλτα στην περιοχή, χαλάρωση δίπλα στο τζάκι, ρομαντική ταινία στο private cinema, αλλά και δείπνο υπό το φως των κεριών.
Περιτριγυρισμένες από γαλαζοπράσινα νερά και απομονωμένες ανάμεσα σε κατάφυτους λόφους, οι κατοικίες προσφέρουν διακριτική φιλοξενία 5 αστέρων, καθώς και πλήθος δραστηριοτήτων, όπως διάφορα σπορ, καθώς και κοντινές αποδράσεις σε κοσμοπολίτικους προορισμούς όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες και η Επίδαυρος.

Για κρατήσεις και πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8981310, στο email: info@assetcare.gr ή στην ιστοσελίδα: www.myportohelivillas.com.

Katogi Averoff Hotel & Winery

Μία ρομαντική διαμονή στο Μέτσοβο για το διάστημα από τις 10 έως τις 19 Φεβρουαρίου προτείνουν τα Aria Hotels και το Katogi Averoff Hotel & Winery και κάνουν δώρο μια διανυκτέρευση.
Το Romance Special πακέτο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις (διατίθεται και μία τρίτη δώρο), ρομαντικό πρωινό στο δωμάτιο, κρασί καλωσορίσματος σε όλους τους τύπους δωματίων, ένα δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, εξαιρουμένων των ποτών και early check-in & late check-out, κατόπιν διαθεσιμότητας.
Ενώ, με επιπλέον χρέωση προσφέρεται privé δείπνο για δύο άτομα στο οινοποιείο, συμπεριλαμβανομένης μιας εκλεκτής ετικέτας Κατώγι Αβέρωφ.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 26560 42505, στο email: hotel@katogi-averoff.gr ή στην ιστοσελίδα: www.ariahotels.gr.

Trésor Hotels & Resorts

Valentine’s διαμονή για δύο, στα πολυτελή ξενοδοχεία-μέλη της, στην Αράχωβα, τα Τρίκαλα Κορινθίας, το Καρπενήσι και τα Ζαγοροχώρια, προτείνει και η Trésor Hotels & Resorts, μέσα από ειδικά διαμορφωμένα πακέτα για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου,17-19 Φεβρουαρίου.

Santa Marina Arachova Resort & Spa
Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, αποδράστε στην Αράχωβα το Σαββατοκύριακο 17-19 Φεβρουαρίου και ζήστε ένα ρομαντικό τριήμερο στο ξενοδοχείο Santa Marina Arachova Resort & Spa, που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και του στιλ στον πιο κοσμοπολίτικο χειμερινό προορισμό της Ελλάδας, από 520 ευρώ. Το πακέτο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις, πρωινό, χρήση σάουνας, χαμάμ, πισίνας και γυμναστηρίου.

Πλειάδων Γη
Απολαύστε πολυτελή φιλοξενία στο Πλειάδων Γη. Το ξενοδοχείο θα μετατραπεί στο ησυχαστήριό σας στα Τρίκαλα Κορινθίας, για να ζήσετε ρομαντικές διακοπές που θα σας φέρουν πιο κοντά με το έτερον ήμισυ. Από τις 17-19 Φεβρουαρίου, το πακέτο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις, πρωινό, χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, χαμάμ, σάουνας και γυμναστηρίου στην τιμή των 440 ευρώ.

Anerada Inn Boutique Hotel
Το Anerada Inn Boutique Hotel, το παραμυθένιο ξενοδοχείο του Μεγάλου Χωριού Ευρυτανίας θα σας χαρίσει μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών στην “Ελβετία της Ελλάδας”. Κάντε έκπληξη στον Βαλεντίνο σας και από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου, και απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις από 190 ευρώ.

Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa
O boutique «θησαυρός» Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa που βρίσκεται στο χωριό Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια αποκτά ρομαντική διάθεση και σας προσκαλεί να ζήσετε ένα ρομαντικό τριήμερο στην καρδιά της Ηπείρου. Από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου, απολαύστε 2 παραμυθένιες διανυκτερεύσεις, πλούσιο πρωινό και δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων του spa, από 200 ευρώ.