NEWS & TRENDS  28 Ιουλίου, 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ
ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ FUGA

words by Minaluxuryhotels

Με μεσογειακά πιάτα και μαμαδίστικες ιταλικές συνταγές υποδέχτηκε το φετινό καλοκαίρι το Fuga, που βρίσκεται στην κορυφή του καταπράσινου λόφου του κήπου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και την επιστροφή στην απλότητα, η κουζίνα του Fuga, αρωματισμένη με εποχικές μυρωδιές, αποτελεί το ιδανικό μέρος για φαγητό, ποτό και επαγγελματικές συναντήσεις στο κέντρο της πόλης.
Σε ένα χώρο που αποπνέει δροσιά και ρομαντική διάθεση, μπορεί να δοκιμάσει κανείς τα signature πιάτα όπως το κλασικό ριζότο alla Milanese και νέες προτάσεις, όπως το vitello tonnato, φρέσκα χειροποίητα λαζάνια alla bolognaise, καθώς και το Sicilian semifreddo  με καραμελωμένα  καρύδια και γλυκόπικρη σάλτσα σοκολάτας.
Παράλληλα, από Δευτέρα έως Τετάρτη υπάρχει η επιλογή του ειδικού μενού “Summer in the City”, το οποίο περιλαμβάνει σαλάτα, πιάτο ζυμαρικών, επιδόρπιο και κρασί στην τιμή των 24 ευρώ.
Επιπλέον στο μπαρ του εστιατορίου, προσφέρονται με βάση μυρωδικά από τον κήπο, κλασικά ποτά σε διαφορετικό τόνο και δροσερά cocktails  σε πρωτότυπους συνδυασμούς. Το Fuga είναι ανοιχτό κάθε βράδυ καθημερινά, ενώ λειτουργεί και after concert.
Για κρατήσεις, μπορεί να απευθυνθεί κάποιος, στο τηλέφωνο: 210 7242979. (είσοδος Π. Κόκκαλη, αλλά και μέσω του χώρου στάθμευσης του Μεγάρου Μουσικής.