NEWS & TRENDS October 18, 2018

TASTE AT GB

THE BEST HOTEL BRUNCH

IN TOWN

words by Minaluxuryhotels

Τα τελευταία χρόνια, το brunch έχει γίνει μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα αποτελεί την ιδανικότερη έξοδο για να συναντηθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να πούμε τα νέα μας και να αποφορτιστούμε από την κούραση της εβδομάδας. Φέτος όμως, στο κέντρο της Αθήνας, μπορούμε να απολαύσουμε ένα brunch, τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία μας προσκαλεί να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία, στο Winter Garden City Lounge. Εκεί, ο executive chef, Αστέριος Κουστούδης, μαζί με την ταλαντούχα ομάδα του, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Μοναδικό τους μέλημα να ικανοποιήσουν και τους πιο δύσκολους λάτρεις της γεύσης και να τους παρασύρουν στην παραμυθένια εμπειρία, “Weekends at Winter Garden”. Η απαλή μουσική, τα ιδιαίτερα σερβίτσια, και η πανέμορφη διακόσμηση δημιουργούν μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και προϊδεάζουν για το τι ακολουθεί.

Χειροποίητα γαλλικά ζεστά κρουασάν συναντούν τη σπιτική μαρμελάδα, την βελούδινη κρέμα βανίλια, το εγχώριο φρέσκο βούτυρο, αλλά και το μοναδικό μέλι καστανιάς. Ολα εμπνευσμένα από τους ζαχαροπλάστες του ιστορικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε είναι τα μοσχοβολιστά και αφράτα τσουρέκια μαστίχας! Φυσικά χειροποίητα και δημιούργημα του pastry chef, Ευγένιου Βαρδακαστάνη. Το απόλυτο συνοδευτικό για τον καφέ, το χυμό ή το τσάι.
Οσο για τις αλμυρές γεύσεις το μενού του Weekends at Winter Garden, πλαισιώνουν εδέσματα, με πρωταγωνιστές τα αυγά στους πιο νόστιμους και πρωτότυπους συνδυασμούς τους. Βιολογικά αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι, αυγά benedict με αστακό και sauce ‘hollandaise’ αρωματισμένη με εσπεριδοειδή, κ.α. Tο αγαπημένο μου και must try ορεκτικό, είναι το αβοκάντο με βασιλικό καβούρι, δίκκοκο σιτάρι και σέλερι. Φυσικά όλα συνοδεύονται από ένα ποτήρι σαμπάνια, προσδίδοντας ένα sparkling touch.

Το brunch κλείνει με μία πλούσια ποικιλία επιδορπίων για όλα τα γούστα. Φρέσκα φρούτα εποχής αλλά και πολλές γλυκές δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου της Μεγάλης Βρεταννίας, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το παραμυθένιο γεύμα. Είναι μία μοναδική εμπειρία που όλοι πρέπει να βιώσετε, τόσο εσείς που αγαπάτε τους ιδιαίτερους και τολμηρούς συνδυασμούς, όσο και οι λάτρεις των παραδοσιακών γεύσεων.

Τα Weekends at Winter Garden μπορείτε να τα απολαύσετε κάθε Σάββατο και Κυριακή, 11.00-14.00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.