ART & STYLE April 24, 2018

SPECIAL SPA THERAPY

BY VALMONT

AT HOTEL GRANDE BRETAGNE

words & photos by Mina Bagiota

Δύσκολα λέει κανείς όχι σε μία πρόσκληση της Χριστίνας Παπαθανασίου, της διευθύντριας δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Πρώτον γιατί οργανώνει μοναδικά events και δεύτερον γιατί οι εκδηλώσεις της λαμβάνουν χώρα στο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ετσι, λοιπόν και αυτή τη φορά, με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα το κάλεσμα για μία special περιποίηση ομορφιάς, με τα νέα προϊόντα της διάσημης Ελβετικής εταιρίας Valmont, Perfecting Powder Cream και Eye Instant Stress Relieving Mask Set.

Μπαίνοντας στην ειδικά διαμορφωμένη σουίτα, του 5ου ορόφου, εντυπωσιάστηκα! Το σκηνικό θύμιζε Ελβετικές Αλπεις. Κατάλευκοι καναπέδες και ολόφρεσκα λουλούδια στα βάζα, πολυτελή προϊόντα και αρώματα της Valmont άψογα τοποθετημένα και ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να σε κάνει να χαλαρώσεις από την πρώτη στιγμή. Μου πρόσφεραν μία κούπα πράσινο τσάι, όσο η θεραπεύτρια, που θα αναλάμβανε την περιποίησή μου, μου εξηγούσε τη θεραπεία που θα ακολουθήσει και τα θαυματουργά αποτελέσματα των προϊόντων της Valmont. Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στον εσωτερικό χώρο της σουίτας και το special treatment στο πρόσωπό μου ξεκίνησε.
Κράτησε τουλάχιστον μία ώρα και το πρόσωπό μου μετά έδειχνε πιο λαμπερό από ποτέ, ενώ τα μάτια μου έμοιαζαν τόσο ξεκούραστα και ας είχα κοιμηθεί μόνο 5 ώρες, το προηγούμενο βράδυ.

Φεύγοντας όπως ήταν αναμενόμενο, μπήκα στον πειρασμό να προμηθευτώ τουλάχιστον ένα από τα εκπληκτικά προϊόντα που χρησιμοποίησε η θεραπεύτριά μου. Μεταξύ του Moisturizing Eye-C-Gel, του ενυδατικού gel ματιών για καθημερινή χρήση -το οποίο «σιδερώνει» και δροσίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και αποσυμφορεί τη λέμφο-, του Eye Instant Stress Relieving Mask, Single σετ –που αποτελείται από patches τα οποία αναζωογονούν και λειαίνουν την περιοχή των ματιών από ρυτίδες και σημάδια κούρασης- και της Perfecting Powder Cream – μίας κρέμας σε πούδρα-foundation που βελτιώνει το χρώμα του δέρματος χαρίζοντας του ένα ομοιογενές φωτεινό χρώμα και που περιέχει ένα συγκρότημα φίλτρου PA ++++ / SPF30, για να καταπολεμά όλες τις ακτίνες, που μπορούν να βλάψουν το δέρμα (UVA-UVB)- επέλεξα το τρίτο προϊόν για την άψογη υφή του και το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

*Ολα τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται στο GB spa και στην Boutique Valmont στο ξενοδοχείο King George, στην Πλατεία Συντάγματος