HOTELS April 13, 2018

IT’S A MAN’S WORLD

AT

ABSOLUT MYKONOS SUITES

words & photos by Mina Bagiota

Κατηφορίζοντας προς τη Χώρα είναι αδύνατον να μην σου τραβήξει την προσοχή το πλήρως ανακαινισμένο Absolut Mykonos Suites & More. Σε λιτές και μίνιμαλ γραμμές το πολυτελές συγκρότημα δεν θυμίζει σε τίποτα το ιστορικό ξενοδοχείο του νησιού Golden Star, που δέσποζε εκεί για 25 χρόνια. Από το περασμένο καλοκαίρι πρεσβεύει μία νέα φιλοσοφία, προσελκύοντας ζευγάρια που θέλουν να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία στη Μύκονο, όπως δηλώνει και το όνομά του. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του εντυπωσιάστηκα από τη διακριτική πολυτέλεια, τις λευκές αποχρώσεις και το σύγχρονο design του Δημήτρη Ζαφειράκη. Ωστόσο την προσοχή μου τράβηξε η ζεν πισίνα του και η εντυπωσιακή θέα από ψηλά στη θάλασσα και στη Δήλο.

Το Absolut Mykonos διαθέτει 33 σουίτες και παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κάποιος στις διακοπές του: Μπαρ, εστιατόριο, νέας γενιάς fitness studio, σπα, χαμάμ, σάουνα και φυσικά είναι Social Media Friendly.
Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό είναι η ανδρική μπουτίκ, που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Ναι το Absolut δεν διαθέτει γυναικεία μπουτίκ όπως όλα τα ξενοδοχεία του επιπέδου του. Αγαπάει τα αγόρια και το δείχνει, παρέχοντάς τους κομψά κοστούμια, λινά πουκάμισα και καλόγουστες βερμούδες για τα νυχτοπερπατήματα τους στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

It’s a man’s world και μου αρέσει πολύ!

Η ανδρική μπουτίκ στο εσωτερικό του Absolut Mykonos