DESTINATIONS  2 Ιανουαρίου, 2017

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

words & photos by Mina Bagiota

Τα τελευταία χρόνια οι Πρωτοχρονιές μου ήταν πολύ λαμπερές. Τις περνούσα πάντα στο Παρίσι. Μία πόλη που αγαπώ πολύ! Στην πόλη του φωτός υποδέχεσαι τη νέα χρονιά με πολύ λάμψη, κάτι που σε κάνει να πιστεύεις ότι οι επόμενες 365 ημέρες θα είναι εξίσου φωτεινές και αισιόδοξες!!!
Οι στολισμένες Avenue des Champs-Élysées, Αvenue Montaigne και Place Vendome, τα απίστευτα ξενοδοχεία, τα στρείδια στα εορταστικά τραπέζια, η σαμπάνια που ρέει άφθονη και η αυθεντική Galette des rois, δίνουν το σήμα κατατεθέν και κάνουν την Πρωτοχρονιά παραμυθένια!

Η δική μου Πρωτοχρονιά στη γαλλική πρωτεύουσα περιλαμβάνει βόλτες στις μπουτίκ της Avenue Montaigne και της Avenue des Champs Elysees, άπειρες selfie στην εκπληκτικά στολισμένη Place Vendome, πρωινό, τσάι και απεριτίφ στο Plaza Athenee, το Park Hyatt Paris ή το Four Seasons George V, lunch αστακού στο εστιατόριο L’ Avenue, στρείδια και σαμπάνια στο εστιατόριο Chez André, βόλτα σε κάποιο από τα μοναδικά μουσεία με προτίμηση σε αυτό του Rodin και κλείνει με ένα φλογερό γλυκό και μία καυτή σοκολάτα στο famous tea house Angelina.

Είναι αλήθεια ότι, φέτος το Παρίσι, μου έλειψε πολύ…

Happy New Year guys, with full of love!!!

xxx