Το Minaluxuryhotels είναι ένα Luxury Travel and Lifestyle blog που αναζητά, ανακαλύπτει και μεταδίδει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, φέρνοντας σε επαφή, παράλληλα, ένα απαιτητικό κοινό με επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνεργαστείτε με το Minaluxuryhotels είναι οι εξής:

Δημιουργία εταιρικού προφίλ μέσα από ένα καλογραμμένο και εμπνευσμένο storytelling, που θα αναδεικνύει τη φιλοσοφία και τη μοναδικότητα της επιχείρησής σας.

Ολοκληρωμένη παρουσίαση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας με δημιουργικό, ευφάνταστο τρόπο και με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από το Minaluxuryhotels.

Live social media coverage με αναφορά του brand σας σε όλες τις πλατφόρμες social media του Minaluxuryhotels (instagram, facebook, twitter, pinterest, snapchat, tumblr), που διαθέτουν στοχευόμενο κοινό.

Γίνονται δεκτές συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες, αεροπορικές εταιρίες, ταξιδιωτικά γραφεία, χώρους εστίασης-εστιατόρια και γενικότερα με επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου για εκπροσώπηση του brand  τους  μέσα από unique περιεχόμενο του Minaluxuryhotels.

Η 16χρονη πορεία της founder του Minaluxuryhotels Μίνας Μπαγιώτα στη δημοσιογραφία και στην επικοινωνία της επιτρέπει να αναλαμβάνει την παραγωγή εξειδικευμένου περιεχομένου για την επιχείρηση ή το προϊόν σας, κατάλληλο να προωθηθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα social media.

Το Minaluxuryhotels δημιουργεί ταξιδιωτικούς οδηγούς για τους προορισμούς που επιθυμείτε, με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και τα ενδιαφέροντα σας.

Δημοσίευση δελτίων τύπου στη στήλη News & trends του Minaluxuryhotels, εφόσον ταιριάζουν με τη φιλοσοφία των θεμάτων της ιστοσελίδας.

Γίνονται δεκτά μόνο private press trips, που ταιριάζουν στη φιλοσοφία και το ύφος του Minaluxuryhotels.

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα  του Minaluxuryhotels στο services@minaluxuryhotels.com