NEWS & TRENDS February 9, 2018

ASH MONDAY WEEKEND

AT

COSTA NAVARINO

words by Mina Bagiota

Ενα πρόγραμμα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες για όλες τις ηλικίες προσφέρει το The Westin Resort Costa Navarino. Διασκέδαση, χαλάρωση και αναζωογόνηση για τους μεγάλους και παιχνίδι, γνώση και εξερεύνηση για τους μικρούς.

Μάλιστα, οι «μικροί εξερευνητές» θα έχουν τον πρώτο ρόλο αυτό το τριήμερο, καθώς θα γνωρίσουν έθιμα της Μεσσηνιακής παράδοσης και θα χαρούν το παιχνίδι, μέσα από πολλές επιλογές διασκέδασης:

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου θα γνωρίσουν τα ελληνικά έθιμα με εργαστήρια κατασκευής πολύχρωμων χαρταετών και θα μάθουν να φτιάχνουν την παραδοσιακή λαγάνα.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα ανακαλύψουν τη Μεσσηνιακή φύση και ιστορία μέσα από ένα οργανωμένο κυνήγι θησαυρού και εκπαιδευτικά προγράμματα στο περιβαλλοντικό κέντρο Navarino Natura Hall.

-Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου θα χαρούν την αμμώδη παραλία παρέα με τους γονείς και τους φίλους τους, πετώντας το χαρταετό που θα έχουν φτιάξει.

Τις επιλογές για ένα αξέχαστο τριήμερο, συμπληρώνουν μαθήματα TaeKwonDo για τους πιο δραστήριους, ταινίες στο σινεμά του Navarino Dunes, μαθήματα γκολφ για μικρούς και μεγάλους στη Navarino Golf Academy. Αναζωογόνηση με τις signature θεραπείες του Anazoe Spa και εκδρομές ποδηλασίας και ορειβασίας για τους λάτρεις της φύσης.