ART & STYLE Decembrer 19, 2017

JEFF LEATHAM’S

EXTRAVAGANT CHRISTMAS DECORATION

AT FOUR SEASONS PARIS

words by Mina Bagiota

Χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σκηνικά ξενοδοχείων, τα τελευταία χρόνια, είναι αυτό του Four Seasons Hotel George V, στο Παρίσι. Ο ταλαντούχος καλλιτεχνικός διευθυντής του, Jeff Leatham, -αυτοδίδακτος και με καταγωγή από τη Γιούτα- που είναι υπεύθυνος για τη διακόσμηση, έχει βαλθεί και φέτος να μας καταπλήξει! Κάθε χρόνο, δημιουργεί ένα άκρως φαντασμαγορικό υπερθέαμα, που κλέβει τις εντυπώσεις. “Πρωταγωνιστές”, τα τελευταία 4 χρόνια, τα υπερμεγέθη γλυπτά του, που απεικονίζουν πουγκουίνους, πολικές αρκούδες και ταράνδους και είναι τοποθετημένα στο λόμπι και στην αυλή του Four Seasons George V. Αλλοτε στις αποχρώσεις του κόκκινου, άλλοτε του μπλε και άλλοτε του χρυσού προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας στο ιστορικό ξενοδοχείο του Παρισιού και γίνονται θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Jeff Leatham, Artistic Director, Four Seasons Paris

Τη διακόσμηση συμπληρώνουν φυσικά και τα υπέροχα λουλούδια που φτάνουν κάθε εβδομάδα από το Αμστερνταμ, ενώ την τελευταία πινελιά στην παραμυθένιο ατμόσφαιρα, δίνουν τα δέντρα και τα φώτα έξω από το ξενοδοχείο.
Στόχος του Leatham είναι να δώσει στους επισκέπτες του Four Seasons μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία ξεκινάει από τη στιγμή που μπαίνουν στο ξενοδοχείο, περιηγούνται στο λόμπι και καταλήγει με το φτάνουν στο δωμάτιό τους. Και από ότι φαίνεται τα καταφέρνει μία χαρά!
Αν βρεθείτε στο Παρίσι τις γιορτινές ημέρες αξίζει να επισκεφτείτε το Four Season για να θαυμάσετε αυτό το συγκλονιστικό σκηνικό, που έχει στηθεί και να φωτογραφηθείτε με φόντο τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του Jeff Leatham.

Merry Christmas Jeff!!!

The extravagant Xmas decoration, 2017

Christmas 2016, in gold decoration

Blue colors at Christmas 2015

Red decoration at Christmas 2014