NEWS & TRENDS 28 Οκτωβρίου, 2017

BRAND NEW SPA

AT THE MARGI HOTEL

words by Mina Bagiota

Την ανάγκη για ανανέωση και νέες εμπειρίες δημιούργησε η έλευση του φθινοπώρου στο ξενοδοχείο The Margi. Ετσι, θέλοντας να προσφέρει στον επισκέπτη μοναδική φιλοξενία για το σώμα και το πνεύμα, ανανέωσε το The Margi Spa και το μετέτρεψε σε ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας.
Σε σχέδιο του Γιάγκου Αγιοστρατίτη, το καινούργιο The Margi Spa προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες και προϊόντα spa, τα οποία βοηθούν στην φροντίδα του δέρματος και δημιουργούν μία αίσθηση ηρεμίας στο σώμα και στο νου. Νέα άφιξη, και η ολοκαίνουρια state of the art εσωτερική πισίνα, που μοιάζει με σπηλιά.
Το The Margi Spa διαθέτει τρία ειδικά διαμορφωμένα single treatment rooms, όπου οι εξειδικευμένοι θεραπευτές μπορούν να ανανεώσουν όλο σας το σώμα, σε 30 λεπτά. Επιπλέον, προσφέρεται μία couples σουίτα για τα ζευγάρια που αναζητούν απόλυτες στιγμές χαλάρωσης, καθώς επίσης hammam και sauna.

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τους νέους χώρους του ανανεωμένου spa και να ζήσουν αυτή την εμπειρία, το The Margi hotel προσφέρει από τον Νοέμβριο στις δυο θεραπείες τη μια δωρεάν, για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο: 2108929187.