TASTE & WINE 27 Μαρτίου, 2017

GOURMET PICNIC

AT DOMOTEL KASTRI HOTEL

words & photos by Mina Bagiota

Το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά τη διαμονή μου στο Domotel Kastri Hotel έζησα μία καταπληκτική εμπειρία. Ένα gourmet picnic στους μαγευτικούς κήπους του αλσυλλίου του ξενοδοχείου. Εκεί κάτω από τη σκιά 97 πεύκων στρώθηκε η κατάλληλη καρό κουβέρτα, -από την άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του Domotel- σερβιρίστηκε, το ιδανικό για την περίσταση, ροζέ κρασί και άνοιξε το καλάθι του picnic με μία σειρά από γαστρονομικές απολαύσεις των σεφ του Kastri Bistro.

Ελληνική “Quiche Lorraine” με γραβιέρα Νάξου και γαλοπούλα, mini λαγάνες με ταραμοσαλάτα και μαριναρισμένη σαρδέλα, αφράτα κεφτεδάκια Oberto με δυόσμο και τριμμένη τομάτα με ρίγανη, αλμυρά σουδάκια με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα και πίκλα παντζαριού, καρπούζι με παλαιωμένο ανθότυρο και δυόσμο, ταμπουλέ κινόα με τομάτα & πιπεριά Φλωρίνης, mini φλογερες με άγρια χόρτα και γιαούρτι και cheese cake με μαρμελάδα χειροποίητη από φρέσκα κεράσια, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Την έκπληξη μου οργάνωσε η διευθύντρια του ξενοδοχείου Κική Πασσαρέα, που είναι γνωστό, ότι φημίζεται για τη φιλοξενία της!

Coming soon…

Το gourmet picnic Domotel Kastri Hotel θα ξεκινήσει για το κοινό και τους πελάτες του ξενοδοχείου, στις αρχές του Απριλίου. Είναι μία μοναδική εμπειρία, μιας άλλης εποχής, που τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Η τιμή του καλαθιού για 2 άτομα είναι 30 ευρώ. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται η κουβέρτα, ενώ για τα ποτά υπάρχει extra χρέωση. Για πληρέστερη εξυπηρέτηση, καλό είναι να κάνετε κράτηση μία ημέρα νωρίτερα, στο τηλέφωνο: +30 210 35 07 100