TASTE & WINE 16 Φεβρουαρίου, 2017

BALANCE BREAKFAST

AT MELIA ATHENS

words & photos by Mina Bagiota

Με ένα healthy πρωινό ξεκίνησε η ημέρα μου, πριν λίγες ημέρες, στο Melia Athens Hotel. Στο δωμάτιο μου έφτασε ένα τρόλεϊ με φρούτα, ελληνικό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, χρωματιστά smoothiies, φρέσκο χυμό πορτοκάλι, ψωμί ολικής άλεσης και αποξηραμένα φρούτα. Παρασπονδία ο γαλλικός καφές, με τον οποίο, δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, έχω αντικαταστήσει το πράσινο τσάι.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, στο πλαίσιο της σειράς balance breakfast, του ομίλου Melia Hotels & Resorts, σερβίρει ένα υγιεινό πρωινό με healthy προϊόντα και πολλές επιλογές όπως γαλακτοκομικά 0%, φρέσκα φρούτα και φρουτοσαλάτες, αντιοξειδωτικά νερά κ.α.
Στόχος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων είναι να βοηθήσει τους επισκέπτες να διατηρήσουν τη φόρμα τους και να ξεκινήσουν την ημέρα τους γεμάτοι ενέργεια.

Στη φιλοσοφία της Melia είναι να αναδεικνύεται και το τοπικό στοιχείο κάθε χώρας, οπότε όπως είναι φυσικό το πρωινό στο ξενοδοχείο της Αθήνας έχει καθαρά ελληνικό χαρακτήρα.
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, που πήρε τη σχετική διαπίστευση για το «Ελληνικό Πρωινό» από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχει καθιερωθεί από το 2010 και προτρέπει τα ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα να δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να γνωρίσουν τον άφθονο γαστρονομικό πλούτο μας και να γευτούν στο πρωινό τους, τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα και εδέσματα.

Το balance breakfast στο Melia της Αθήνας, σερβίρεται κάθε μέρα από 06:30-10:30 π.μ. στο εστιατόριο Vivendo στον ημιώροφο του ξενοδοχείου σε έναν εντυπωσιακό μπουφέ και αποτελεί ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή να κάνετε τα πρωινά επαγγελματικά σας ραντεβού εκεί.